KLORLU KÖPÜKLÜ YÜZEY HİJYEN
Et,süt endüstrisi, sebze meyve ve içecek endüstrisi, tavuk kesimhaneleri ile balık işleme tesislerinde yerlerin, zemin ve duvarların, bant ve diğer ekipmanların hayvansal ve bitkisel yağ, kan ve proteinlerin temizliğinde kullanılır dondurulmuş gıda tesislerinde tüm zemin ve ekipmanların temizliğinde özellikle yüksek oranda yağ oluşumu olan yerlerde kullanılır. Protein ve yağları çok iyi temizler. İyi durulanırsa hiçbir kalıntı ve birikinti oluşturmaz. Yüksek köpük kalitesine sahiptir.İçerdiği inhibitörler sayesinde korozif etki göstermez.
İçerdiği aktif klor iyi bir hijyen efekti sağladığı gibi temizlik esnasında proteinlerin okside olarak parçalanmasını sağlar.
KULLANIM TALİMATI:
Yüksek oranda yağ oluşumu olan yerlerde kullanımı iyi sonuç verir.
Özellikle temizlenecek zemin ve ekipmanlar kaba kirlerin alınması için 40-60 C de suyla durulanır.
Manuel olarak fırça ile %0,5-2 yüksek basınçlı makinalarda %0,2-1 kontrasyonunda yüzeye uygulanır.
10-15 dakika bekledikten sonra yine 40-60 C de suyla durulanır.
Paslanmaz çelik,plastik ve plastik yüzeylere zarar vermez.
Galvaniz yüzeylerde de kullanıma uygundur.
KULLANIM MİKTARI:
Düşük basınçlı makinelerde: %2-5 , Manuel olarak: % 0,5 -2,0 Yüksek basınçlı makinelerde:%0,2-1